Ciorba de bob

Postat de katty in Ciorbe
29 Feb 2020 | 3590 vizualizari

Considerat printre cele mai vechi legume cultivate, bobul este apreciat inca din antichitate pentru valoarea sa nutritiva.Este bogata in proteine, hidrati de carbon si  un continut apreciabil de vitamine A,B  si C. Timpul  de gatire  depinde foarte mult de perioada in care a fost recoltat.Daca este recoltat mai tarziu bobul va trebui decojit dupa ce l-am tinut ceva timp in apa calduta. Eu am avut bob cules destul de timpuriu, fraged, fara pielite, care fusese congelat dupa recoltare.

Inapoi la reteta

Comentarii (8)

la 29.02.2020, 21:40
N-am idee cum e bobul asta, n-am incercat pana acum, asa ca vin la tine la masa...
la 29.02.2020, 21:42
Te astept cu drag!Si daca nu o sa iti placa bobul(desi nu cred) am ceva special pentru tine, acum scriu reteta
la 29.02.2020, 21:44
la 29.02.2020, 22:51
la 29.02.2020, 23:28
Imi place mie bobul . Am avut vreo doi ani la gradina . De atunci am mai gasit dor congelat , osingura data . Mi-ar place sa mai gasesc !!!
la 01.03.2020, 08:13
la 01.03.2020, 09:50
la 01.03.2020, 15:38

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Multicooking