Ciorba de burta

Postat de comanligia in Ciorbe
15 Dec 2014 | 67617 vizualizari

Inapoi la reteta

Comentarii (55)

la 16.12.2014, 07:42
O minunatie ! De Revelion am sa fac si eu, dar cu un rasol de vita....
la 16.12.2014, 09:17
O adoooor!
la 16.12.2014, 09:40
la 16.12.2014, 12:05
Arata foarte bine!!!!
la 16.12.2014, 12:24
delicioasa
la 16.12.2014, 13:12
la 16.12.2014, 22:58
Am sa fac si eu arata incredibil
la 17.12.2014, 10:34
la 18.12.2014, 08:08
Buna!
la 06.01.2015, 00:18
Foarte buna!!
la 22.01.2015, 12:17
Din cate stiu eu, in ciorba de burta nu se pun legumele taiate mici, ci se lasa intregi si se scot la final, lasand numai burta in zeama si ceva gogosar murat sau morcov ras. La niciun restaurant nu am vazut sa fie legumele in ea, asa e un fel de ciorba radauteana cu burta de vita in loc de piept de pui sau maruntaie. Si obligatoriu se pune os de vita.
la 09.03.2015, 20:06
la 26.03.2015, 20:37
la 26.03.2015, 20:38
Gabriela_Suc, fiecare adaptează după gustul său Oricum ciorbița e tare bună
la 18.04.2015, 16:50

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking