Ciorba de burta

Postat de vasimur in Ciorbe
11 Apr 2018 | 3768 vizualizari

Ciorba de burtă dreasă cu smântână este una din ciorbele preferate ale românilor și are o savoare greu de egalat și o textură cremoasă, catifelată. Este o ciorbă de inspirație otomană, cu diferența că pentru înăcrire, turcii folosesc mai degrabă lămâiem decât oțetm iar ciorba nu este făcută cu zarzavaturi de supă. Din ingredientele de mai jos a rezultat o oală de 4 l de ciorbă.

Inapoi la reteta

Comentarii (14)

la 11.04.2018, 15:57
la 11.04.2018, 16:21
Poftă bună!
la 11.04.2018, 17:53
Cand mananca vaca iarba burta nu mai este la fel de gustoasa
la 11.04.2018, 18:32
la 11.04.2018, 19:04
Tare buna!
la 11.04.2018, 20:38
la 11.04.2018, 21:02
Nu am facut niciodata, dar nici nu mananc! Insa stiu ca nu se face chiar asa usor, asa ca va felicit!
la 11.04.2018, 21:36
Mulțumeasc Rocs! Nici soția nu mănâncă ciorbă de burtă... doar eu și băieții mei!
la 11.04.2018, 21:42
Mulțumesc tuturor!
la 11.04.2018, 22:48
E tare buna!
la 12.04.2018, 06:31
Bună , cui îi place ! Eu o prefer pe cea rădăuțeană!
la 13.04.2018, 17:31
Super!
la 13.04.2018, 17:38
Mulțumesc dragi prieteni, pentru aprecieri!
la 18.04.2018, 08:15

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking