la 02.08.2010, 11:53 Si eu vreau o portie mare am in plan sa fac saptamana asta ca mi-a facut pofta Roberta dar pana atunci mananc de la tine. Excelenta reteta , felicitari
la 02.08.2010, 11:56 Eu arunc apa dupa primele 30 de minute de fiert si apoi o pun din nou cu carnea, vad ca tu ai lasat apa. Cred ca iese foarte buna asa
la 02.08.2010, 12:38 Robertaesti primadeci te asezi in capul mesei
la 02.08.2010, 12:39 Mihapofteste
la 02.08.2010, 12:42 Te rog, Silvya...i-a loc la masa
Silvya, eu spal foarte, foarte bine burta inainte de a o pune la fiert si nu schimb apa in care fierbe, tocmai pentru ai pastra intacta aroma si savoarea. Asa procedez eu alor mei asa le place
la 02.08.2010, 12:52 La ciorba de burta il trimit pe sotul meu,ar manca o oala odata
la 02.08.2010, 13:25 eu doresc, eu poftesc si as manca toata oala
la 02.08.2010, 14:17 Lia sa stii ca incerc si eu asa, eu cumpar de aici burta nefiarta dar prelucrata, e super curata si curatata. Cred ca shimbam apa din obisnuita dar data viitoare fac ca tine
la 02.08.2010, 15:00 Lalytrimite-l incocemai e loc la masasi mai este si ciorba
la 02.08.2010, 15:01 pusikmeanici chiar toata oalasa mai lasam si celorlalti
la 02.08.2010, 15:03 Sylviadraga mea, incearca si sa ne spui si noua...sigur vei simti diferenta
la 02.08.2010, 15:58 Daca tot ai gatit o oala asa de mare...am venit si eu sa cer!sigur mai ai!
la 02.08.2010, 16:21 cu mare dragJulie serveste-te