Ciorba de burta clujana

Postat de adasev12 in Ciorbe
29 Aug 2010 | 13924 vizualizari

aceasta reteta o am de la un amic care lucreaza ca ospatar intr-un restaurant cu pretentii din Cluj...nu dau nume, ca nu facem reclama...de cand am facut-o prima data a ramas fidela acestei retete...apropo...acelasi tip mi-a mai zis ca ciorba de burta adevarata cand ajunge in farfurie trebuie sa fie doar ciorba si burta...fara nici o urma de leguma... nu am facut prea multe poze, fiindca nu aveam de gand sa o postez pe site...apoi m-am razgandit...

Inapoi la reteta

Comentarii (7)

la 29.08.2010, 23:29
arata tare bine!
la 30.08.2010, 01:05
felicitari adevarul e ca si eu tot asa stiam de la un bucatra renumit in tg-mures ca ciorba de murta se puna fara zarzavaturi asta acuma 18 ani cand lucram la un restaurant vatman la iesirea din tg-mures ,iar acel bucatar facea o ciorba de burta de veneau din toat imprejurimile la el felciitari si 5 furcu
la 30.08.2010, 09:22
Buna ciorba ta
la 30.08.2010, 14:37
multumesc fetelor
la 30.08.2010, 15:51
la 02.09.2010, 16:22
5 furculite da , ai dreptate zarzavatul nu trebuie sa se vada , cu foarte mici diferente asa o fac si eu
la 09.09.2010, 10:09
ce pofta imi e

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Multicooking