Ciorba de burta la ceaun
Postat de Constelatialeu in Ciorbe 1 Sep 2018 | 8618 vizualizari
Provocarea GastroArt ....fara introducere prea mare ca sunt suferinda, ma doare-n gat, dar m-am dres cu ciorba de burta de sub burta....=))
Inapoi la reteta
|
Comentarii (22)
la 02.09.2018, 22:38
Buna!
la 03.09.2018, 16:51
Văzând burta cumpărată de tine mi-am adus aminte când am făcut prima oara ciorbă
am cumpărat aproximativ 1,5 kg burtă proaspătă de la măcelărie. Am pus-o la fiert separat(eu așa fac din cauza mirosului)
După ce am considerat eu că a fiert destul, dau să probez să văd dacă e fiartă. Băi, caut eu în oală, dar zici că s-a evaporat
) nu am știut că scade/se strânge așa de tare. Aveam 2-3 bucăți nu mai mari de o palmă. Eram așa de uimită că nu știam ce s-a întâmplat
) am dat vina pe cei de la măcelărie, susțineam că m-au înșelat
)))
la 04.09.2018, 08:15
Minunata ciorba asta!
Venim la masa!
Simo
))
la 08.09.2018, 16:57
Super!
la 10.02.2020, 17:02
la 16.10.2020, 20:04
Ar fi de preferat cand scrieti ceva ce citeste toata Romania sa nu mai folositi regionalisme din Oltenia.Nu pricep defel ce inseamna ,,turloaie,,De aemenea nu inteleg ce ati scos ,,dupa turloaie,, si tot asa...
Penibil
la 16.10.2020, 21:04
Olrich, daca citeai toata reteta vedeai ca in paranteza la turloaie scrie oase, dar e clar ca n-ai citit si nu avem ce discuta. E liber sa nu-ti placa, deci poti sa treci mai departe.Desi nu cred ca te intereseaza, dar totusi iti spun, la macelaria de unde le-am cumparat exact asa scria pe eticheta ''turloaie de vita'' partea de os cu tendoane si zgarciuri de la piciorul vitei.
COMENTEAZA