Ciorba de carnati cu zdrente de ou

Postat de AndrutzaP in Ciorbe
28 Noi 2016 | 7587 vizualizari
Ciorba de carnati cu zdrente de ou

Ingrediente

  • 3 carnati lungi (20 cm)
  • 1 ceapa
  • 1 ardei gras
  • 1 morcov potrivit
  • 1 pastarnac
  • 2 linguri orez
  • ulei
  • 4 linguri amestec de rosii pentru ciorba
  • 1 lingura bulion
  • sare
  • otet
  • leustean
  • 2 oua

Mod de preparare

   Incepem prin a pregati legumele. Le curatam, spalam si tocam cubulete potrivite.  Incepem prin a cali ceapa, si apoi, adaugam treptat toate legumele. Cand acestea s-au calit putin, adaugam orezul. Lasam sa se gateasca impreuna pentru 7-8 minute si apoi adaugam carnatii taiati rondele. Mai lasa cateva minute si apoi punem apa si amestecul de rosii pentru ciorba.

Lasam sa fiarba aproximativ 20 minute si punem bulionul. Mai lasam sa fiarba 10-15 minute.

Potrivim de sare si acrim cu otet, dupa gust.

Cand este gata, batem cele 2 oua si le adaugam in ciorba, formand "zdrentele" cu ajutorul unei furculite. Cand stingem focul, presaram deasupra leusteanul tocat.

Serviti cu placere.

 

  

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de carnati cu zdrente de ou" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (18)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Ciorba de fasole verde cu smantana

Postat de Irina

Ciorba de fasole verde cu smantana

Am pregatit ciorba intr-un vas Zepter, pentru ca timpul de fierbere e mai scurt si legumele isi pastreaza astfel mai multe vitamine si alte substante nutritive.  Am tocat pe rand legumele:...

Citeste continuarea

Ciorba de vitel cu legume si tarhon

Postat de timea

Ciorba de vitel cu legume si tarhon

Punem apa la fiert intr-o oala de 3 l. Legumele le curatam, spalam si le tocam/ taiem. Carnea o taiem cubulete. Cand fierbe apa adaugam legumele si carnea si lasam sa fiarba la foc mic....

Citeste continuarea

Comentarii

la 28.11.2016, 11:18
Buna ciorbita!
la 28.11.2016, 11:19
Buna ciorbita ta!
la 28.11.2016, 11:22
Vreau să cred că n-am citit bine, nu cred că există aşa ceva, nu în perioada de post, e trucaj, nu? ) Fiană combinaţie!
la 28.11.2016, 11:22
buna
la 28.11.2016, 11:26
Multumesc. Exista asa ceva, si, da...chiar si in perioada de post!

Vezi toate comentariile (18)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking