Ingrediente
-
- 2 cartofi mari
- o mana de paste pentru ciorba
- 1 piept de pui
- 1 ceapa
- 2 morcovi
- telina
- pastarnac
- patrunjel
- sare, piper, vegeta
Mod de preparare
Intr-o oala de 3 litri punem 2 litri de apa la fiert cu sare.
Intre timp curatam legumele, le spalam si le punem intregi in apa la fiert. Cartofii ii fierbem separat.De asemenea spalam si pieptul de pui si il punem intreg la fiert.
Dupa ce s-au fiert toate, lasam legumele sa se raceasca putin si le maruntim cu un blender pana se fac o pasta(se pot da si pe razatoarea mica), in afara de ceapasi cartofi, ceapa se arunca.
Strecuram apa de impuritati. Dam iarasi oala cu apa la foc, adaugam legumele pasta, cartofii taiati cubulete mici,pieptul de pui il taiem in bucatele mici si il adaugam in ciorba. Cand incepe sa fiarba adaugam pastele, mai lasam 5 minute pe foc si condimentam ciorba la final cu putin piper si vegeta.
Daca ti-a placut reteta noastra "ciorba de cartofi cu pui si taitei scurti" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (4)
|