la 13.10.2010, 12:20 multumesc Nadina , musai trebuie sa faci
la 13.10.2010, 12:36 Buna rau.
la 13.10.2010, 12:50 arata cool!imi place
la 13.10.2010, 13:04 Silvioara , consider ca e un compliment
la 13.10.2010, 13:05 Ada de o faci asa ma tot pomenesti
la 13.10.2010, 13:13 mihaela, aici nu am ssanse sa gasesc patrunjel radacina...prostii astia fol numa frunzele, radacina cred ca o arunca...deci, fara merge? oricum eu d etrei ani fac ciorbe si supe fara radacina de patrunjel...asta este...si n-am nici tarhon in otet....adica n-am tarhon de nici un fel......deci cezzici, ce iese fara ele?
la 13.10.2010, 13:17 scuze doar acum am vazut paranteza la locatia ta !! nu e foc de nu pui radacina de patrunjel . Daca gasesti tarhon uscat pune-ti la macerat in otet , pe loc pui tarhonul uscat si acresti dupa preferinta cu putin otet sau lamaie .
la 13.10.2010, 15:37 Arata super ciorbita ta. 5 furci de la mine
la 13.10.2010, 15:39 multumesc Dana !
la 13.10.2010, 19:37 excelenta! ce pofta mi-ai facut , arata de milioane!5f!
la 13.10.2010, 21:22 spune-mi te rog ca mai ai si pentru mine o portie..............excelent arata......................
la 13.10.2010, 23:02 5f
la 13.10.2010, 23:03 miha, multumesc draguto!!!!
la 14.10.2010, 01:12 Ada cu mare placere
la 14.10.2010, 01:16 Roberta cum te stiu intreprinzatoare , cat zici ,, peste '' pui mana si-ti faci dar nu sunt sigura ce forma vor avea cartofii , iar afumatura probabil ar putea arata ca miss pigy din Mupetts