Ciorba de copanele de pui reteta traditionala romaneasca

Postat de eduard_09 in Ciorbe
12 Aug 2011 | 28336 vizualizari

Ciorba de copanele de pui este o supa traditionala romaneasca, cunoscuta pentru savoarea si bogatia sa in arome si ingrediente naturale. Aceasta ciorba, cu radacini adanci in gastronomia romaneasca, este apreciata pentru gustul sau reconfortant si proprietatile nutritive. Preparata cu copanele de pui, legume proaspete si verdeturi aromate, ciorba de copanele de pui reprezinta un fel de mancare esential in bucataria traditionala, adesea servita la mesele de familie si in ocazii speciale. Ciorba de copanele de pui reteta traditionala romaneasca este delicioasa!

Inapoi la reteta

Comentarii (15)

la 12.08.2011, 10:29
buna buna
la 12.08.2011, 10:39
si noua ne place aceasta ciorbita
la 12.08.2011, 11:04
place
la 12.08.2011, 11:34
Place si lui Eduard , cu siguranta
la 12.08.2011, 11:39
la 12.08.2011, 12:40
la 12.08.2011, 13:37
la 12.08.2011, 15:12
cu tot ce ai pus acolo e.... super!
la 12.08.2011, 15:33
cum sa nu-ti placa? E foarte buna!
la 12.08.2011, 16:35
multumesc pt comentari
la 12.08.2011, 16:39
ciorbita am facuto special pt baietelul meu eduard si pt voi bineinteles
la 13.08.2011, 02:34
Arata bine .doar ca eu nu prea ma impac cu leusteanul si aici in spania bors nu se gaseste in rest
la 14.08.2011, 21:27
buna ciorbita
la 16.08.2011, 10:23
la 23.10.2013, 19:02

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Multicooking