Ciorba de curcan

Postat de panacris in Ciorbe
27 Dec 2011 | 5792 vizualizari

Mama imi spune ca de Anul Nou nu se mananca carne de pasare, desi dupa Craciun ar fi indicat!!! Cica gaina rascaie in spate si nu merge inainte!!! Indicat de Anul Nou sa consumam, curcan, rata, gasca sunt pasari care nu rascaie sau porc, vita si iepure. Deocamdata va descriu reteta de ciorba de curcan!!!

Inapoi la reteta

Comentarii (17)

la 27.12.2011, 21:46
asa stiam si eu,ca nu-i de mancat carne de pasare la trecerea dintre ani.desi tare as mai face niste carnita de curcan cu sos de merisoare
la 27.12.2011, 21:47
da-i buna tare ciorbita de curcan
la 27.12.2011, 22:55
n-am incercat niciodata curcan...dar tare as gusta ciorbita asta
la 28.12.2011, 08:41
la 28.12.2011, 09:12
la 28.12.2011, 11:17
gustoasa!!!
la 28.12.2011, 11:30
tare buna trebuie sa fie!
la 28.12.2011, 11:44
plac ciorbitele.
cea de curcan are un gust aparte.
la 28.12.2011, 12:20
la 28.12.2011, 15:04
vin si eu ca tare mult imi place,arata....
la 28.12.2011, 18:24
Un deliciu!
Sarbatori Fericite!
la 29.12.2011, 15:31
se poate acrii cu zeama de varza?????
..pt ca eu ador zeama de varza?
la 30.12.2011, 13:57
Multumesc de aprecieri!!!
la 30.12.2011, 13:59
Mirela, daca vrei sa acresti ciorba cu zeama de varza, foarte bine. Parintii mei sunt maghiari, desi am locuit in Banat, Otelu Rosu, mama nu a gatit cu bors niciodata, la noi ciorbele sunt dulci, se consuma cu smantana, multa!!!

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Multicooking