Ciorbă de curcan

Postat de ancutsa in Ciorbe
27 Dec 2018 | 3312 vizualizari

Ieri am învăţat de la mama cum să pregătesc o ciorbă de curcan ca după sărbători: un pic mai acră, ca să ne dregem după mâncărurile ceva mai grele. I-am pus şi o mână de fidea, că mie îmi place fideaua în ciorbe, însă se poate înlocui cu orez. La final, am acrit-o cu zeamă de varză. "Reteta romaneasca"

Inapoi la reteta

Comentarii (17)

la 27.12.2018, 17:14
la 27.12.2018, 17:24
Bună și sănătoasă...!
la 27.12.2018, 17:36
la 27.12.2018, 17:39
Buna ciorbita !!! asa si trebuie , mai acra !!!
la 27.12.2018, 18:00
Ce bunatate!
la 27.12.2018, 18:08
Va multumesc mult!
la 27.12.2018, 18:16
la 27.12.2018, 19:43
Ce mult imi place!
la 27.12.2018, 21:03
Imi place ca ai acrit-o cu moare, nu-mi place mararul din ea! Pentru mine sa faci fara! Tare buna!
la 28.12.2018, 15:23
Va multumesc, ma bucur ca v-a placut!
la 28.12.2018, 15:23
Mirela, stiu ca nu-ti place mararul, pentru tine am fara!
la 28.12.2018, 21:01
As vrea o portie, chiar daca nu am mancat niciodata ciorba acrita cu zeama de varza!
la 30.12.2018, 11:20
Rocsi, cu mare placere! Mie imi place ca nu se simte asa acreala ca la ou si otet sau ca la bors
la 31.12.2018, 15:59
la 31.12.2018, 18:25
Daniela,

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking