Ciorba de curcan cu taitei de casa

Postat de ianculubita in Ciorbe
31 Mai 2011 | 22428 vizualizari

Am auzit pe la diversi specialisti,ca pe primul loc in calitatile nutritive si cea mai sanatoasa este carnea de curcan;dupa cum a-ti observat,m-am conformat si am trecut pe carne de curcan,asta pana apare o alta informatie,c-asa-i la noi.

Inapoi la reteta

Comentarii (14)

la 31.05.2011, 10:30
buna buna
la 31.05.2011, 11:09
la 31.05.2011, 11:58
foarte buna
la 31.05.2011, 13:13
delicioasa
la 31.05.2011, 13:27
delicioasa
la 31.05.2011, 18:00
la 31.05.2011, 19:11
mmmm, delicioasa
la 01.06.2011, 09:43
la 01.06.2011, 12:39
Delicioasa ciorba.
la 01.06.2011, 15:20
la 01.06.2011, 17:28
la 01.06.2011, 17:28
Arata excelent
la 01.06.2011, 20:51
la 06.06.2011, 18:46

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking