Ciorba de fasole

Postat de Julie in Ciorbe
30 Noi 2010 | 29076 vizualizari

"Ciorba este pentru romani ce e branza pentru francezi, oaia pentru mongoli, Colt-ul pentru americani si femeia gonflabila pentru flota italiana... Poti sa-i dai orice mioriticului: pana nu inmoaie lingura in zeama lui fierbinte ,groasa si acra, nu simte ca traieste. Sevele vietii romanesti trec prin ciorba? De ce nu? " (Radu Anton Roman)

Inapoi la reteta

Comentarii (29)

la 30.11.2010, 21:26
Hai să dăm mână cu mână,
cei cu inima română!
La multi ani,române ! de Ziua Natională a României.
Va doresc sa aveti un 1 decembrie fericit si sa-l sarbatoriti cum se cuvine.
Voie buna sa aveti!
http://truedelights.wordpress.com/2010/11/29/la-multi-ani-romane/
la 30.11.2010, 21:31
la 30.11.2010, 21:34
ce minunatie ai facut Julie
la 30.11.2010, 21:35
la 30.11.2010, 21:37
Grozav!!!!
la 30.11.2010, 21:39
la 30.11.2010, 21:43
la 30.11.2010, 21:46
imi place asa aranjata in paine
la 30.11.2010, 21:48
la 30.11.2010, 22:35
frumos
la 30.11.2010, 22:54
la 30.11.2010, 23:39
LA MULTI ANI ROMANIA!!!!!zic si eu de aici din straini!!!asta e tortul Romaniei de aniversare!!!5 furculite si hai sa dam mana cu mana toti acei cu inima romana!!!!!!!!!!mie dor de Romania mea!!!
la 01.12.2010, 00:08
la 01.12.2010, 07:56
arata tare bine in piinica
la 01.12.2010, 09:17

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking