Ciorba de fasole boabe noi - in parga

Postat de mihaelar63 in Ciorbe
7 Aug 2017 | 9784 vizualizari

   Boabele de fasole noi, inca necoapte, ne-uscate este pe placul meu. Pe aici se mai numeste fasole in parga. Atat de mult imi place incat oparesc boabe de fasole in parga si le pastrez la congelator pentru iarna. Este mult mai usoar pentru digestie, decat fasolea boabe uscata.  

Inapoi la reteta

Comentarii (20)

la 11.08.2017, 17:00
Buna!
la 12.08.2017, 04:15
Dantes
la 12.08.2017, 04:16
Katty , atunci ar fi vremea
la 28.09.2017, 22:19
la 28.09.2017, 22:19
Cu ceapa verde !!!

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking