Ciorba de fasole cu afumaturi

Postat de RODIMUR in Supe/Ciorbe
5 Iul 2017 | 3516 vizualizari

Această ciorbă este foarte apreciată pentru că îmbină gustul legumelor de bază cu acela foarte plăcut, de afumătură. Pentru acest gen de ciorbă, eu folosesc ca si afumătură, kaiserul sau costița (nu prea grasă!), dar fiecare poate alege ceea ce îi place, fără a exagera, însă, pentru ca gustul de afumat să nu acopere gustul legumelor, ci doar să le nuanțeze. Din aceste ingrediente, am făcut o oală de 5 litri de ciorbă de fasole cu afumături.  

Inapoi la reteta

Comentarii (28)

la 05.07.2017, 22:47
Cu plăcere, Cris!
la 06.07.2017, 00:49
O ciorbă preferată mai mult de domni ....!
la 06.07.2017, 07:42
Așa este, Miki, bărbaților le place mult ciorbița asta!
la 06.07.2017, 08:03
E foarte bună!
la 06.07.2017, 09:15
Așa e, Kytz! Merci!
la 06.07.2017, 09:57
Delicioasa! Tot cu afumatura ne place si noua. Are un gust foarte bun.
la 06.07.2017, 10:34
Așa e, Oana! Bună de tot ciorbița asta...
la 06.07.2017, 12:19
Buna rau ciorbita asta!
la 06.07.2017, 12:35
Merci, Mirela!
la 07.07.2017, 10:57
Buna!
la 07.07.2017, 11:05
Mulțumesc, Dante!
la 14.07.2017, 16:13
la 14.07.2017, 16:51
Mulțumesc frumos, Cătălina!

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking