Ciorbă de fasole cu ciolan

Postat de articook in Ciorbe
8 Iun 2010 | 11152 vizualizari

Ciorba de fasole cu ciolan, patrunjel si ceapa verde. Este extrem de usor de facut. Se lasa la fiert cam 40 de minute in oala sub presiune. Daca gatiti in oala obisnuita nu stiu cat timp va lua pana cand se va fierbe ciolanul in asa fel incat sa se desprinda foarte usor carnea de pe os. Eu folosesc deja de cativa ani oala sub presiune si este foarte folositoare si buna pentru ca mancarea fiarta in ea are cu totul alt gust fata de mancarea fiarta obisnuit. Prin folosirea acesteia economisiti 70% timp si 50% energie si, in acelasi timp, pastrati intacte valoroasele vitamine si minerale. Daca va intereseaza mai multe, cititi pe http://www.fissler.com/

Inapoi la reteta

Comentarii (9)

la 08.06.2010, 14:14
Imi place prezentarea
la 08.06.2010, 14:42
felicitari, 5 furculite!
la 08.06.2010, 14:48
Merci, merci!
la 08.06.2010, 16:56
super buna felicitari 5 furcu
la 09.06.2010, 22:15
zici ca e pictata , nu fotografiata, inca o data felicitari!!!!!
la 10.06.2010, 19:29
la 16.09.2013, 11:56
la 18.11.2013, 13:06
buna ciorbica
la 03.02.2014, 23:09
Yammmyyy!!!!
Ma pun sa fac si eu cat de repede!!

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking