Ingrediente
- 1/2 kg fasole pastai galbena
- carne de porc(eu am folosit ceafa de porc)
- 2 fire ceapa verde
- 1 ardei kapia mic
- 1 morcov
- vegeta.piper
- 1/2 lingura bors delikat
- patrunjel prospat
Mod de preparare
Se taie carnea de porc cuburi, se pune in vasul din multicooker, punem si apa si fasolea pastai rupta in bucati mai mici si spalata in prealabil. Se seteaza functia de Boil pentru 30 minute.
Morcovul se taie rondele,la fel si ardeiul kapia,iar ceapa verde se taie cat mai marunt. Se adauga dupa cele 30 minute, se seteaza din nou functia Boil pentru alte 30 minute.
Se adauga condimentele dupa gust si patrunjelul proaspat tocat marunt.
Legumele nu le-am pus de la inceput, pentru ca fierb prea mult si isi pierd gustul si savoarea.
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de fasole pastai la multicooker" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (30)
|