Ciorba de fasole rapida cu cimbrisor si dovlecel

Postat de eumimi in Retete Delikat
30 Iul 2018 | 2544 vizualizari
Ciorba de fasole rapida cu cimbrisor si dovlecel

"Gătesc cu noile condimente Delikat cu ingrediente 100% naturale"

Ingrediente

  • 2 cepe
  • 1 morcov
  • 1 dovlecel mic
  • 1 conserva de fasole prefiarta
  • 3 linguri pasta de ardei kapia
  • carnati afumati
  • 50 ml ulei
  • sare
  • cimbrisor dela Delikat
  • leustean

Mod de preparare

Taiem ceapa julien, morcovul si dovlecelul le dam pe razatoarea mare. Le punem impreuna la calit in cele 50 ml ulei. Cand incep sa se rumeneasca, adaugam 2-3 cani de apa, pasta de ardei, acoperim cratita cu un capac si lasam 25 de minute la fiert.

Carnatii ii prajim separat si ii adaugam in ciorba, adaugam si cimbrisor, potrivim de sare si mai lasam 10 minute sa fiarba si carnatii pentru  un plus de gust de afumatura.

Conserva de fasole fiind fiarta, trebuie pusa aproape la final, inainte cu 10 minute sa stingem focul. Tot la final adaugam si leusteanul tocat marunt.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de fasole rapida cu cimbrisor si dovlecel" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (21)
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!

Retete similare

Costite marinate de porc, cu cartofi si verdeata

Postat de mihaelar63

Costite marinate de porc, cu cartofi si verdeata

Costitele se portioneaza si se spala. Costitele se maseaza cu condimentele naturale pentru porc, sare si se introduc intr-o punga cu inchidere. Turnati in punga vinul rosu si dati...

Citeste continuarea

Zacusca de vara cu multe legume si ierburi aromate

Postat de merisor67

Zacusca de vara cu multe legume si ierburi aromate

Mai întâi coacem ardeii și vinetele. Eu am avut ardei la congelator, deci i-am folosit direct înghețați. Apoi curățăm legumele coapte și le lăsăm la scurs. ...

Citeste continuarea

Comentarii

la 30.07.2018, 12:33
la 30.07.2018, 12:45
delicioasa
la 30.07.2018, 12:46
O ciorbita gustoasa...!
la 30.07.2018, 13:09
Multumesc!
la 30.07.2018, 13:09

Vezi toate comentariile (21)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking