Ciorba de fasole uscata, cu carnat afumat

Postat de RODIMUR in Ciorbe
26 Ian 2018 | 4515 vizualizari

Până astăzi am fost specialistă în ciorba de fasole cu afumături (kaiser, costiță afumată) dar pentru că de curând am găsit pe net altceva, m-am gândit să încerc. Așadar, o ciorbă de fasole uscată, cu cârnat afumat, iar alături ceapă roșie, după preferință. Eu zic că este o mâncare bună, care merită făcută din când în când. Din ingredientele de mai jos am făcut o oală de 4 litri de ciorbiță.  Din timpul de preparare am exclus cele 3 ore în care fasolea a stat la înmuiat, în apă clocotită.

Inapoi la reteta

Comentarii (27)

la 26.01.2018, 14:28
asta am avut si eu la pranz
la 26.01.2018, 14:52
Sigur este foarte gustoasa!
la 26.01.2018, 15:34
Atunci, să vă fie de bine, Lau!
la 26.01.2018, 15:35
Așa este.Mimi! Cârnatul afumat îi dă un gust foarte bun!
la 26.01.2018, 16:20
Buna!
la 26.01.2018, 16:34
Mulțumesc frumos, Dante!
la 27.01.2018, 07:44
Foarte bună!
la 27.01.2018, 08:55
Mulțumesc frumos, Miki!
la 27.01.2018, 19:25
la 27.01.2018, 19:47
Mulțumesc frumos, Cătălina!
la 27.01.2018, 20:13
Cea mai mare bunatate!
la 27.01.2018, 21:21
Da, Rocsi, e foarte bună, grație ingredientelor principale (fasole și cărnatul afumat)... Mulțumesc frumos!

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking