Ciorba de fasole verde cu carne afumata

Postat de mihaelar63 in Supe/Ciorbe
6 Dec 2020 | 2622 vizualizari

 Cum iarna nu-i ca vara si ziua ca noaptea , asemenea ciorbele mele sunt diverse . De data aceasta am folosit ca ingredient diferit , pastarnacul . Nu sunt fan-pastarnac pentru ca imprumuta  un gust dulceag mancarii . De data aceasta s-a completat in mod fericit cu morcovii de la soacra [ ea are un soi ce-l cultiva de mult timp si nu sunt dulci ].

Inapoi la reteta

Comentarii (22)

la 07.12.2020, 01:17
la 07.12.2020, 06:07
la 07.12.2020, 08:31
Foarte gustoasă...!
la 07.12.2020, 09:40
Buna!
la 07.12.2020, 10:59
la 07.12.2020, 13:31
Ai afumat fasolea ?
la 07.12.2020, 14:38
E buna, imi place!
la 07.12.2020, 14:49
la 07.12.2020, 15:09
Buna ciorbita!
la 07.12.2020, 15:19
Cleme , principalul este ca nu ne afumam noi
la 07.12.2020, 15:19
Multumesc , Buni !!!
la 07.12.2020, 15:19
Daniela , ma bucur ca-ti place
la 07.12.2020, 15:20
Vasile , multumesc de apreciere
la 07.12.2020, 15:20
Dantes , asa este
la 07.12.2020, 15:20
Claudia

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Multicooking