Ciorba de fasole verde reteta traditionala romaneasca

Postat de MIUTA in Ciorbe
24 Oct 2013 | 7954 vizualizari

Ciorba de fasole verde reteta traditionala romaneasca este un preparat traditional romanesc, indragit pentru simplitatea si savoarea sa. Aceasta ciorba este o alegere perfecta pentru oricine cauta o masa usoara, dar plina de gust, fiind ideala pentru zilele calduroase de vara sau pentru orice moment in care doriti sa savurati o mancare sanatoasa si hranitoare. Ingredientele principale, fasolea verde si legumele proaspete, sunt gatite intr-un mod care le pastreaza prospetimea si valorile nutritive. Fasolea verde, cunoscuta pentru textura sa crocanta si gustul sau delicat, se imbina armonios cu ceapa, morcovii, ardeii si rosiile, toate gatite intr-un bulion aromat, adesea imbogatit cu un strop de bors sau lamaie pentru a-i oferi acea nota usor acrisoara caracteristica ciorbelor romanesti.

Inapoi la reteta

Comentarii (16)

la 05.03.2014, 11:27
Multumesc

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Multicooking