Ciorba de gascan cu legume si mazare verde

Postat de mihaelar63 in Supe/Ciorbe
22 Mar 2021 | 1932 vizualizari

 Sotul meu este un mare amator de pasari de curte . Mi-a adus acasa un gascan  proaspat taiat .  L-am portionat si impartit . Ce sa va spun ca din piele si grasime si-a facut jumari . Tacamurile si o bucata de piept le-am destinat unei ciorbite .

Inapoi la reteta

Comentarii (14)

la 22.03.2021, 04:00
la 22.03.2021, 07:12
Buna ciorbita!
la 22.03.2021, 08:21
Foarte buna!
la 22.03.2021, 08:54
la 22.03.2021, 09:26
Bun gascanul in ciorba
la 22.03.2021, 12:27
N-am mâncat ciorbă de gâscan, dar presupun că este la fel ca orice ciorbă de pasăre...
la 22.03.2021, 13:09
Rodica , mie mi-a parut foarte grasa . In nschimb pot sa spun ca atat carnea de gasca cat si cea de rata au un gust al ei , fiecare distinct . Sotul meu care a crescut cu asa ceva le apreciaza de cate ori le consuma .
la 22.03.2021, 16:36
la 22.03.2021, 16:51
la 22.03.2021, 18:43
Nu am mai mancat din copilarie!
la 22.03.2021, 19:14
Ce bine mai arata!
la 22.03.2021, 19:15
oh la la de gascan as manca o portie, minunata
la 22.03.2021, 20:22
Pfff, bunăciune! P.S. vreau și eu jumări preparate de Denes! Yamyyyy!
la 23.03.2021, 09:58
Gustoasa!

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking