Ciorba de gulii umplute

Postat de anuta in Curcan
15 Iul 2016 | 3137 vizualizari
Ciorba de gulii umplute

pentru concursretete de vara O ciorbica racoroasa ,pentru o zi torida!

Ingrediente

  • 5 gulii potrivite,
  • 2-3 morcovi,
  • 2 radacini de patrunjel
  • un pastarnac,
  • 2-3 cartofi,
  • 500 g carne tocata de curcan.
  • 4 linguri de orez,
  • 3 oua,,
  • 100 g smantana,
  • sare,
  • zeama de lamaie,
  • dupa gust ,p
  • atrunjel verde

Mod de preparare

Morcovul ,pastarnacul si radacina de patrunjel curatate si spalate se taie cubulete mici si se pun la la fiert in cca 3-4 l de apa cu o lingurita varfuita de sare.Se adauga si cartofii taiati in cubulete potrivite. Se curata guliile,se scobesc.Se prepara compozitia de carne pentru umplut si perisoare amestecand bine carnea cu un praf de sare,cu 2 oua,2 linguri de orez,un pic de patrunjel vrede tocat fin.Se umplu guliile scobite,se pun la fiert cu zarzavatul,cca 20 minute,timp in care modelam perisoarele din carnea ramasa. Dupa 20 de minute se adauga si perisoarele dar si miezul ramas de la scobitul guliilor.Dupa ce au fiert bine se opreste focul,se drege ciorba cu oul batut cu smantana,se potriveste de acreala cu sucul de lamaie,se presara patrunjel verde tocat marunt.      Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de gulii umplute" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (5)
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!

Retete similare

Ciorba de gulii umplute

Postat de Criss

Ciorba de gulii umplute

Se scobesc guliile si se umplu cu amestecul de carne si orez. Din restul de carne am facut perisoare. Ceapa, morcovii si patrunjelul se toaca (sau se dau pe razatoare) si se pun la fiert....

Citeste continuarea

Comentarii

la 15.07.2016, 19:59
la 15.07.2016, 22:59
ce bine arata
la 17.07.2016, 16:51
la 18.07.2016, 08:39
la 19.07.2016, 12:54
Buna ciorbita asta

Vezi toate comentariile (5)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking