Ciorba de linte si naut cu afumatura
Postat de Valclaudia in Ciorbe 15 Iul 2017 | 4367 vizualizari
Inapoi la reteta
|
Comentarii (14)
la 15.07.2017, 20:42
buna
la 15.07.2017, 20:48
Ce pofta mi-ai facut,super arata
la 15.07.2017, 21:18
Servesc afumatura..
la 16.07.2017, 01:10
Mancare pentru mers la inima domnilor
la 16.07.2017, 08:53
Buna!
la 16.07.2017, 10:02
la 16.07.2017, 10:19
Mmmm...delicios!
la 16.07.2017, 11:02
As incerca o portie!
la 01.09.2017, 10:08
Tare bună și consistentă, iar de acum perfectă pentru zilele reci de toamnă!
la 01.09.2017, 11:24
1. borșul magic nu are nimic de-a face cu borșul
2. acum prazul e inca in camp, iar cel de la magazin e olandez, crescut in rumegușuri și e ațos și fără gust.
3. daca pui sare in ciorba cu afumatura s-ar putea sa nu poata fi mancata
la 01.09.2017, 14:04
Nu stiu restul cum sunt dar afumatura aceia trage serios cu ochiul )
la 01.09.2017, 14:10
AdrianaStroe de acord cu prima afirmatie . Nici eu nu folosesc asa ceva . Valbil si pentru altel ingrediente sau semi-preparate , dorim sa mancam cat mai sanatos , dar din cand in cand cadem in ispita , a tentatiei , a grabei ,
Sare este specificat: ,,Dupa gust ".
Soacra mea are ramas in pamant praz de anul trecut , nu a inchetat fiind protejat . Este perfect pentru gatit .... Si posibil ca aceasta ciorba sa fie preparata altcandva si postat doar acum .
COMENTEAZA