Ciorba de linte si naut cu afumatura

Postat de Valclaudia in Ciorbe
15 Iul 2017 | 4359 vizualizari
Ciorba de linte si naut cu afumatura

Ingrediente

  • 1 fir mediu de praz
  • 2 ardei grasi
  • 2-3 morcovi
  • 2 foi de dafin
  • 500 gr rosii de gradina
  • 2 linguri ulei
  • 800 gr afumatura
  • 1 conserva linte
  • 1 conserva naut
  • sare dupa gust
  • 1 lingurita boabe de mustar
  • 1/2 lingurita mix din boabe de piper
  • 1 lingurita bors magic
  • 2,5 l apa plata
  • frunze de patrunjel si de telina proaspete

Mod de preparare

Curatam si spalam prazul, ardeii si morcovii.

Clatim afumatura si o punem in oala.

Adaugam rondele de praz si de morcovi si ardeii taiati bucatele, turnam deasupra apa si adaugam uleiul, boabele de mustar si de piper, foile de dafin, punem sare dupa gust si fierbem pana se desprinde carnea de pe oase.

Rosiile spalate le curatam de cotoare si le blendam, apoi le adaugam in oala peste ciorba.

Dam cateva clocote, apoi scurgem si clatim lintea si nautul de apa in care au fost conservate si le adaugam in ciorba.

Diluam lingurita de bors magic intr-un polonic de ciorba fierbinte, apoi il amestecam cu ciorba din oala.

Spalam frunzele proaspete de telina si patrunjel, le tocam si dupa ce am oprit focul le punem peste ciorba. Amestecam si lasam cateva minute sa se intrepatrunda aromele, apoi servim.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de linte si naut cu afumatura" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (14)
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!

Retete similare

Ciorba de varza chinezeasca cu afumatura

Postat de Valclaudia

Ciorba de varza chinezeasca cu afumatura

Spalam pieptul de porc afumat si il taiem cubulete. Prajim cubuletele in oala in care dorim sa fierbem ciorba, pana devin aramii. Ceapa si frunzele de varza se spala si se taie cubulete....

Citeste continuarea

Ciorba de porc in zeama de varza

Postat de katty

Ciorba de porc in zeama de varza

Taiem carnea in bucati potrivite si o spalam bine. O punem la fiert intr-o oala acoperita cu apa rece. Spumam de cate ori este nevoie pentru a obtine o zeama limpede si fierbem 10-15 minute....

Citeste continuarea

Comentarii

la 15.07.2017, 20:42
buna
la 15.07.2017, 20:48
Ce pofta mi-ai facut,super arata
la 15.07.2017, 21:18
Servesc afumatura..
la 15.07.2017, 21:19
la 15.07.2017, 22:18

Vezi toate comentariile (14)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking