Ciorba de linte si naut cu afumatura

Postat de Valclaudia in Ciorbe
15 Iul 2017 | 4381 vizualizari
Ciorba de linte si naut cu afumatura

Ingrediente

  • 1 fir mediu de praz
  • 2 ardei grasi
  • 2-3 morcovi
  • 2 foi de dafin
  • 500 gr rosii de gradina
  • 2 linguri ulei
  • 800 gr afumatura
  • 1 conserva linte
  • 1 conserva naut
  • sare dupa gust
  • 1 lingurita boabe de mustar
  • 1/2 lingurita mix din boabe de piper
  • 1 lingurita bors magic
  • 2,5 l apa plata
  • frunze de patrunjel si de telina proaspete

Mod de preparare

Curatam si spalam prazul, ardeii si morcovii.

Clatim afumatura si o punem in oala.

Adaugam rondele de praz si de morcovi si ardeii taiati bucatele, turnam deasupra apa si adaugam uleiul, boabele de mustar si de piper, foile de dafin, punem sare dupa gust si fierbem pana se desprinde carnea de pe oase.

Rosiile spalate le curatam de cotoare si le blendam, apoi le adaugam in oala peste ciorba.

Dam cateva clocote, apoi scurgem si clatim lintea si nautul de apa in care au fost conservate si le adaugam in ciorba.

Diluam lingurita de bors magic intr-un polonic de ciorba fierbinte, apoi il amestecam cu ciorba din oala.

Spalam frunzele proaspete de telina si patrunjel, le tocam si dupa ce am oprit focul le punem peste ciorba. Amestecam si lasam cateva minute sa se intrepatrunda aromele, apoi servim.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de linte si naut cu afumatura" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (14)
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Ciorbă de porc dreasă cu zdrențe din ou

Postat de panacris

Ciorbă de porc dreasă cu zdrențe din ou

Carnea de porc se taie bucățele cât să fie bune de înghițit, apoi se pun la fiert în vasul aparatului Multicooker de la Phillpis, pentru 30 de minute, la programul BOIL, cu...

Citeste continuarea

Ciorba de urzici cu rosii

Postat de katty

Ciorba de urzici cu rosii

Alegem bine urzicile si le spalam in mai multe ape. Intr-o oala punem jumatate de litru de apa. Cand apa clocoteste adaugam 1/2 lingurita sare si urzicile scurse.Fierbem 10 minute, dupa care le...

Citeste continuarea

Comentarii

la 15.07.2017, 20:42
buna
la 15.07.2017, 20:48
Ce pofta mi-ai facut,super arata
la 15.07.2017, 21:18
Servesc afumatura..
la 15.07.2017, 21:19
la 15.07.2017, 22:18

Vezi toate comentariile (14)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking