Ingrediente
- 4 legaturi de lobada rosie
- 1 ceapa rosie
- 2 fire ceapa verde
- o punga de legume congelate pentru ciorba
- brocoli cateva buchetele
- 1 tija apio
- patrunjel , leustean frunze
- sare
- piper
- 50 ml ulei
- suc de rosii
- 50 ml bors pentru acrit
- 3 litri de apa
Mod de preparare
Se curata legumele, se spala si se taie cat de marunt va place.
Intr-o oala punem uleiul si ceapa la inmuiat, dupa 7 minute adaugam radacinoasele (punga cu legume congelate pentru ciorba) ceapa verde, tija apio, adaugam sare si piper si lasam pe foc pana se patrund bine. Adaugam buchetelele de brocoli lasa 5 minute si adaugam loboda rosie taiata nu foate marunt, amestecam si adaugam apa calda. Se lasa pe foc nu foarte mult pana legumele (radacinoasele) sunt bine facute. Adaugam sucul de rosii si borsul pentru acrit, lasam sa dea un clocot -doua, oprim focul si adaugam verdeata tocata fin patrunjelul si leusteanul. Se poate servi atat calda cat si rece.
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de loboda rosie" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (6)
|