Ciorba de loboda rosie

Postat de lucy2002 in Ciorbe
6 Iul 2019 | 1979 vizualizari
Ciorba de loboda rosie

O ciorba usoara cu foarte multe legume numai buna in perioada de vara. Se poate servi cu smantana sau fara, asa cum va place. Pofta buna!

Ingrediente

  • 4 legaturi de lobada rosie
  • 1 ceapa rosie
  • 2 fire ceapa verde
  • o punga de legume congelate pentru ciorba
  • brocoli cateva buchetele
  • 1 tija apio
  • patrunjel , leustean frunze
  • sare
  • piper
  • 50 ml ulei
  • suc de rosii
  • 50 ml bors pentru acrit
  • 3 litri de apa

Mod de preparare

Se curata legumele, se spala si se taie cat de marunt va place.

Intr-o oala punem uleiul si ceapa la inmuiat, dupa 7 minute adaugam radacinoasele (punga cu legume congelate pentru ciorba) ceapa verde, tija apio, adaugam sare si piper si lasam pe foc pana se patrund bine. Adaugam buchetelele de brocoli lasa 5 minute si adaugam loboda rosie taiata nu foate marunt, amestecam si adaugam apa calda. Se lasa pe foc nu foarte mult pana legumele (radacinoasele) sunt bine facute. Adaugam sucul de rosii si borsul pentru acrit, lasam sa dea un clocot -doua, oprim focul si adaugam verdeata tocata fin patrunjelul si leusteanul. Se poate servi atat calda cat si rece.

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de loboda rosie" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (6)
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!

Retete similare

Ciorba de ied cu frunze de sfecla si loboda rosie

Postat de panacris

Ciorba de ied cu frunze de sfecla si loboda rosie

Carnea se spală, se porționează și se pune la fiert în apă rece cu puțină sare, cca. 60 de minute la foc mediu, semiacoperit. Se spumează la nevoie. Legumele se curăță, se...

Citeste continuarea

Ciorba de vitel cu trufandale

Postat de Constelatialeu

Ciorba de vitel cu trufandale

Am scos carnea de la congelator, am pus-o intr-o cratita cu apa si putina sare si am pus-o sa fiarba, din cand in cand am luat spuma formata. Cand a fost fiarta carnea am scos-o din zeama si am...

Citeste continuarea

Comentarii

la 06.07.2019, 10:19
Bună ciorbă...!
la 06.07.2019, 10:58
la 06.07.2019, 11:29
la 07.07.2019, 16:36
la 07.07.2019, 20:32
Si noi facem ciorba cu loboda rosie, dar si cu cartofi!

Vezi toate comentariile (6)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking