Ciorba de melci/ dshish bel baboush

Postat de aishaflory in Ciorbe
14 Mai 2014 | 6499 vizualizari

Prima data cand am mancat melci. Sotul meu m-a invatat sa gatesc aceasta reteta si desi am fost putin reticenta chiar mi-au placut. In Tunisia melcii se mananca mai ales iarna in anotimpul lor ploios cand multi oameni ii vand la piata.

Inapoi la reteta

Comentarii (4)

la 15.05.2014, 08:54
la 20.05.2014, 17:57
la 23.05.2014, 11:16
..."puteti sa-i omorati cu un ac"...GRETOS BLEAH!!!
la 24.05.2014, 16:30
Noi nu mancam animale moarte si de aceea ii intepam cu un ac ca sa iasa sangele, tine de religia noastra

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking