Ciorba de naut, porumb dulce si fasole rosie

Postat de Valclaudia in Retete Delikat
19 Iun 2018 | 2909 vizualizari

Am folosit cateva conserve de legume, alaturi de cateva condimente de la Delikat: mustar boabe, piper negru boabe si maghiran si a iesit o bunatate de ciorbita!

Inapoi la reteta

Comentarii (5)

la 06.07.2018, 09:08
la 06.07.2018, 09:44
Ciorba asta este fix pe placul meu!
la 06.07.2018, 09:51
Nu-mi dau seama cum e (n-am mâncat năut până acum!) dar știu că faci ciorbițe bune...!
la 06.07.2018, 10:20
la 11.07.2018, 13:47

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking