Ciorba de naut, porumb dulce si fasole rosie

Postat de Valclaudia in Retete Delikat
19 Iun 2018 | 2891 vizualizari
Ciorba de naut, porumb dulce si fasole rosie

Am folosit cateva conserve de legume, alaturi de cateva condimente de la Delikat: mustar boabe, piper negru boabe si maghiran si a iesit o bunatate de ciorbita!

Ingrediente

  • 1 conserva fasole rosie
  • 1 conserva porumb dulce
  • 1 conserva boabe de naut
  • 1 conserva rosii
  • 3 - 4 linguri ulei de masline
  • 2 cepe verzi
  • 1 lingura boabe de mustar Delikat
  • 5-6 boabe de piper negru Delikat
  • 1/2 borcan legume conservate pentru ciorbe (morcov,telina,pastarnac,gogosar)
  • 1 foaie de dafin
  • 1/2 lingurita maghiran uscat
  • 2 l apa plata
  • sare dupa gust
  • patrunjel verde proaspat tocat

Mod de preparare

Ceapa o curatam si o spalam, apoi o taiem bucatele si o punem impreuna cu uleiul si boabele de mustar in oala la sotat.

Scurgem porumbul, fasolea rosie si nautul de apa in care au fost conservate, clatim boabele sub jet de apa rece si apoi le adaugam pe toate in oala peste ceapa calita.

Adaugam legumele pentru ciorba conservate, apoi continutul din conserva de rosii taiate, 1/2 lingurita maghiran uscat, foaia de dafin si boabele de piper. Lasam sa dea in clocot, apoi adaugam cca 2l apa plata.

Acoperim oala, lasam sa fiarba la foc mic 20 minute, asezonam cu sare dupa gust, iar la final presaram patrunjel verde proaspat tocat.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de naut, porumb dulce si fasole rosie" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (5)
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Piept de gasca cu sos de portocale si varza rosie fiarta in vin

Postat de Ina

Piept de gasca cu sos de portocale si varza rosie fiarta in vin

Incepem cu partea care necesita timp mai indelundat   de gatire: varza fiarta in vin.  Curatam ceapa si o tocam solzisori. Tocam varza si o frecam cu putin zahar inainte de a o...

Citeste continuarea

Ceafa de porc cu cartofi si porumb la cuptor

Postat de Oana

Ceafa de porc cu cartofi si porumb la cuptor

Condimenteaza carnea cu sare si piper si condimentele de porc Delikat. Maseaza bine pe toate partile. Pune ulei intr-o tigaie, lasa la incins, apoi pune carnea si rumeneste-o pe ambele parti....

Citeste continuarea

Comentarii

la 06.07.2018, 09:08
la 06.07.2018, 09:44
Ciorba asta este fix pe placul meu!
la 06.07.2018, 09:51
Nu-mi dau seama cum e (n-am mâncat năut până acum!) dar știu că faci ciorbițe bune...!
la 06.07.2018, 10:20
la 11.07.2018, 13:47

Vezi toate comentariile (5)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking