Ciorba de naut, porumb dulce si fasole rosie

Postat de Valclaudia in Retete Delikat
19 Iun 2018 | 2909 vizualizari
Ciorba de naut, porumb dulce si fasole rosie

Am folosit cateva conserve de legume, alaturi de cateva condimente de la Delikat: mustar boabe, piper negru boabe si maghiran si a iesit o bunatate de ciorbita!

Ingrediente

  • 1 conserva fasole rosie
  • 1 conserva porumb dulce
  • 1 conserva boabe de naut
  • 1 conserva rosii
  • 3 - 4 linguri ulei de masline
  • 2 cepe verzi
  • 1 lingura boabe de mustar Delikat
  • 5-6 boabe de piper negru Delikat
  • 1/2 borcan legume conservate pentru ciorbe (morcov,telina,pastarnac,gogosar)
  • 1 foaie de dafin
  • 1/2 lingurita maghiran uscat
  • 2 l apa plata
  • sare dupa gust
  • patrunjel verde proaspat tocat

Mod de preparare

Ceapa o curatam si o spalam, apoi o taiem bucatele si o punem impreuna cu uleiul si boabele de mustar in oala la sotat.

Scurgem porumbul, fasolea rosie si nautul de apa in care au fost conservate, clatim boabele sub jet de apa rece si apoi le adaugam pe toate in oala peste ceapa calita.

Adaugam legumele pentru ciorba conservate, apoi continutul din conserva de rosii taiate, 1/2 lingurita maghiran uscat, foaia de dafin si boabele de piper. Lasam sa dea in clocot, apoi adaugam cca 2l apa plata.

Acoperim oala, lasam sa fiarba la foc mic 20 minute, asezonam cu sare dupa gust, iar la final presaram patrunjel verde proaspat tocat.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de naut, porumb dulce si fasole rosie" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (5)
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci

Preparăm o rețetă de tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci.

citeste mai mult
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Pastrav umplut cu ghebe la cuptor

Postat de rocsi_1612

Pastrav umplut cu ghebe la cuptor

Curatati ghebele, le spalati in mai multe ape. Le puneti la fiert cu putina sare, circa 20 de minute. Cand sunt gata, le rasturnati intr-o sita sa se scurga bine, sa se racoreasca, apoi le tocati....

Citeste continuarea

Pulpe de pui cu cartofi marinati in iaurt si salata de ardei copti

Postat de mirela0911

Pulpe de pui cu cartofi marinati in iaurt si salata de ardei copti

Se spala bine bucatile de carne, apoi se sterg de apa. Intr-un bol se pune iaurtul si se adauga sarea, piperul proaspat macinat, condimentele pentru pui, boiaua de ardei iute si granulele de...

Citeste continuarea

Comentarii

la 06.07.2018, 09:08
la 06.07.2018, 09:44
Ciorba asta este fix pe placul meu!
la 06.07.2018, 09:51
Nu-mi dau seama cum e (n-am mâncat năut până acum!) dar știu că faci ciorbițe bune...!
la 06.07.2018, 10:20
la 11.07.2018, 13:47

Vezi toate comentariile (5)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking