Ingrediente
- 1 kg oase de porc
- o ceapa mare
- un morcov
- ardei gras(congelat)
- telina(congelata)
- o mana fasole verde(congelata)
- 2 cartofi
- 200 g rosii pentru iarna
- 700 ml zeama de varza(sau dupa gust)
- sare
- leustean
- patrunjel
Mod de preparare
Spalam oasele bine si le punem intr-o oala la fiert. Indepartam spuma care se formeaza si lasam sa fiarba in continuare la foc mic.
Cand a fiert carnea de pe oase, adaugam legumele congelate si celelalte taiate cubulete.
Lasam sa fiarba pana se patrund bine legumele si carnea apoi adaugam rosiile.
Dupa aproximativ zece minute, turnam zeama de varza apoi potrivim gustul de sare.
Lasam sa mai dea cateva clocote si la final adaugam verdeata tocata marunt. Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de oase de porc cu zeama de varza" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (20)
|