Ciorba de pasare cu smantana

Postat de Bunica in Ciorbe
10 Mai 2020 | 2087 vizualizari
Ciorba de pasare cu smantana

Cioba de pasare cu smantana este un preparat delicios.Se serveste fierbinte.

Ingrediente

  • 4 bucati de pasare cu os
  • 1 morcov
  • 1 buc. telina mica
  • 1 buc. radacina de pastarnac
  • 1 ardei
  • 1 ceapa
  • 1 legatura de leustean
  • 2 linguri smantana
  • 1ou
  • sare dupa gust
  • 1

Mod de preparare

Bucatile portionate, spalate se pun la fiert.

Cand a inceput sa clocoteasca, se arunca apa ,se spala carnea si se pun iar la fiert.

Cand carnea este aproape fiarta se pun legumele.

Legumele curatate,spalate se toaca in cuburi mici.

Oul se bate usor cu o furculita si se amesteca ,cu smantana.

Cand legumele sunt fierte se da focul la minim si in oala de cioba de toarna smantana.

Se lasa sa mai fiarba 2 minute si se stinge focul.

Leusteanul spalat si tocat marunt se pune peste cioba din oala.

Se serveste fierbinte/calda cu ardei iute murat sau verde.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de pasare cu smantana" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (16)
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!

Retete similare

Reteta de ciorba de perisoare cu smantana

Postat de privatelaura

Reteta de ciorba de perisoare cu smantana

Iata cum se prepara Reteta de ciorba de perisoare cu smantana. Mai intai, am tocat pieptul de pasare (al meu a fost mare, aproximativ 800 gr). Carnea tocata am condimentat-o cu sare, am...

Citeste continuarea

Ciorba de pui a la grec

Postat de katty

Ciorba de pui a la grec

Spalam pieptul de pui si il punem la fiert intr-o oala cu apa cat sa il depaseasca. Spumam bine si fierbem pana carnea este moale. Scoatem pieptul, il lasam sa se racoreasca putin, apoi il taiem...

Citeste continuarea

Comentarii

la 10.05.2020, 08:42
foarte gustoasa!
la 10.05.2020, 09:09
Bunătate!
la 10.05.2020, 09:09
la 10.05.2020, 09:30
imi place mult
la 10.05.2020, 10:14
Buna!

Vezi toate comentariile (16)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking