Ingrediente
- 600 gr fasole pastai(eu am avut congelata)
- 1 piept de pui
- 200 gr de smantana
- 4 lg de bulion
- 1 adei gras rosu
- 1 bucata de telina
- 2 cepe
- 1 patrunjel radacina
- 2 morcovi
- 4 catei de usturoi
- sare
- piper
- cimbru
- patrunjel
Mod de preparare
Fasolea am pus-o intr-o cratita separat la fiert cu sare ptr 20 de minute.Separat intr-o cratita am pus 2 lg de ulei in care am pus la calit pieptul de pui taiat fasii.Legumele le-am taiat cubulete si le-am adaugat peste pieptul de pui pe rand la calit.
Peste am adaugat fasolea fiarta si am pus alta apa si am lasat la fiert.Cand legumele au fost aproape fierte am adaugat bulionul si am condimentat cu sare,piper si cimbru.
Cand ciorba a fost gata am adaugat usturoiul pisat si smantana pe care in prealabil am amestecat-o cu cateva lg .de zeama din ciorba.Am adaugat si patrunjel la sfarsit.
Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de pastai cu piept de pui" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (14)
|