Ciorba de perisoare
Postat de gaby_d in Ciorbe 8 Ian 2011 | 17981 vizualizari
Citesc mereu retetele pentru ciorba de perisoare si observ ca toata lumea pune la fiert legumele apoi perisoarele. Eu fac..invers :))). De ce? 1. -asa m-a invatat mama! :)) 2. ..pai..dau carnea un clocot, curat spuma apoi pun legumele. daca le pun odata..cum o mai curat?:d.in fine..:d
Inapoi la reteta
|
Comentarii (68)
la 17.04.2013, 13:55
Eu dau un prim clocot la perisoare si arunc cu totul apa si le mut in oala mare de ciorba. Toxinele din sângele carnii trebuie aruncate, nu mancate. La fel la orice tip de carne.
la 17.04.2013, 14:08
Ca sa fiu mai sigura io as arunca toata ciorba ca de ce sa ma risc
Carne n-as mai manca,m-as duce la pascut,n-as mai avea nici probleme cu dieta......
la 17.12.2014, 23:56
Mmmm .... delicios
la 12.04.2022, 14:28
COMENTEAZA