Ciorba de perisoare

Postat de gaby_d in Ciorbe
8 Ian 2011 | 18001 vizualizari

Citesc mereu retetele pentru ciorba de perisoare si observ ca toata lumea pune la fiert legumele apoi perisoarele. Eu fac..invers :))). De ce? 1. -asa m-a invatat mama! :)) 2. ..pai..dau carnea un clocot, curat spuma apoi pun legumele. daca le pun odata..cum o mai curat?:d.in fine..:d

Inapoi la reteta

Comentarii (68)

la 08.01.2011, 20:53
la 08.01.2011, 20:59
Gabyyyy...ce te-ai motorizat....
la 08.01.2011, 21:10
la 09.01.2011, 00:34
bunb buna
la 09.01.2011, 10:03
Da Ela s-a motorizat ca sa ajunga mai repede la noi la masa
la 09.01.2011, 10:19

multumesc, fetelor
la 09.01.2011, 11:21
preferata mea
la 09.01.2011, 12:31
Gaby ti-ai luat Roller ca sa te iei la intrecere cu mine???
la 09.01.2011, 17:59
foarte buna
la 15.01.2011, 13:19
asa ciorbita cu leustean si tarhon as manca si eu
Gaby azi -maine concurezi cu hamburgerul Adinutei , daca ciorba ta arata asa de bine dupa 2 luni
la 15.01.2011, 15:08
la 15.01.2011, 23:07
excelenta!...preferata mea
la 23.02.2013, 16:22
la 14.03.2013, 13:57
mie nu imi face spuma)))))faina ciorbita
la 17.04.2013, 13:48

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking