Ciorba de perisoare

Postat de gaby_d in Ciorbe
8 Ian 2011 | 18049 vizualizari

Citesc mereu retetele pentru ciorba de perisoare si observ ca toata lumea pune la fiert legumele apoi perisoarele. Eu fac..invers :))). De ce? 1. -asa m-a invatat mama! :)) 2. ..pai..dau carnea un clocot, curat spuma apoi pun legumele. daca le pun odata..cum o mai curat?:d.in fine..:d

Inapoi la reteta

Comentarii (68)

la 08.01.2011, 10:59
pup
la 08.01.2011, 11:13
i m back gaby eu sint riia de care nu scapi asa usor
la 08.01.2011, 11:31
buna buna asa aburinda
la 08.01.2011, 12:28
ms
la 08.01.2011, 12:37
Cred ca-i plina Gaby de raie
la 08.01.2011, 12:40
la 08.01.2011, 12:42
Arata splendid!!!
la 08.01.2011, 16:28
ce bine arata mai ca as vrea si eu o portie
la 08.01.2011, 17:15
pai asa fac si eu intai legumele si apoi carnea...pe tine mama ta te-a invatat asa mai special vreau o farfurie de ciorba,dar vreau si farfuria
la 08.01.2011, 17:50
ruxy, carla, rocsi
la 08.01.2011, 19:23
Vai ce ador ciobica asta o sa tin cont de sfatul cu ciorbica asta
la 08.01.2011, 19:44
la 08.01.2011, 19:48
si eu am facut ciorba cu perisoare si am mancat ieri
la 08.01.2011, 19:59
asta-i ciorba de ai enervat copchilu?? daca stiam veneam io sa mananc adica tu musai s-o faci pe dos altfel nu erai Gaby
la 08.01.2011, 20:00

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking