Ciorba de perisoare

Postat de gaby_d in Ciorbe
8 Ian 2011 | 18049 vizualizari

Citesc mereu retetele pentru ciorba de perisoare si observ ca toata lumea pune la fiert legumele apoi perisoarele. Eu fac..invers :))). De ce? 1. -asa m-a invatat mama! :)) 2. ..pai..dau carnea un clocot, curat spuma apoi pun legumele. daca le pun odata..cum o mai curat?:d.in fine..:d

Inapoi la reteta

Comentarii (68)

la 08.01.2011, 20:13
Azi am fost gand la gand. Eu cu facutul, tu cu postatul.
la 08.01.2011, 20:22
miha, sa mai scriu ceva sau iau ban?))
la 08.01.2011, 20:24
la 08.01.2011, 20:26
Tulaaaaaaaaaaaai Gaby,chiar ti-a cazut greu prajitura aia
la 08.01.2011, 20:26
Gaby arati super in poza
la 08.01.2011, 20:26
asa ma racoresc eu vara la munte))))
la 08.01.2011, 20:27
La munte sau la nudisti?
la 08.01.2011, 20:29
De ce ai schimbat poza,smechero?
la 08.01.2011, 20:32
la 08.01.2011, 20:34
mda. cam ai dreptate. o sa incerc si eu asa data viitoare.
la 08.01.2011, 20:37
gaby arati senzational fata
la 08.01.2011, 20:48
cris, tu vrei sa ma vezi banata?)))
la 08.01.2011, 20:49
Nu iubita,aratai chiar bine stii?
la 08.01.2011, 20:50
cred ca mircea sau gusti nu ar fi avut aceeasi parere))
la 08.01.2011, 20:52
Ce le-ar fi placut si lor sa vada

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking