la 10.02.2011, 10:55 Ligia imi place mai mult varianta asta
la 10.02.2011, 10:55 Diana multumesc
la 10.02.2011, 10:55 eu imi pun bors
la 10.02.2011, 10:57 Elena, Diva multumesc
la 10.02.2011, 10:58 mimi si eu le-am fiert tot in supa, doar ca am pus perisoarele la inceput, am luat spuma si apoi am adaugat legumele
la 10.02.2011, 11:33 vezi ce pupacioasa-s ??? ca multumire ptr ciorbita delicata
la 10.02.2011, 11:51 Diana
la 10.02.2011, 21:08 Eu o sa fac tot varianta mea ca doar nu o face Gaby mancare mai buna ca a mea ........................
la 10.02.2011, 21:22 medi, rautacioasa mica ce esti)
la 10.02.2011, 21:23 Ancutzo, fetelor, deci) motivul pt care eu procedez asa , este ca, la fiert, carnea face spuma si prefer s-o curat apoi sa pun legumele
Anca, arata fff bine ciorbita ta
la 10.02.2011, 21:38 nu se poate, Gaby iar calca pe urmele mele si vine si cu explicatii si mai zice ca sunt si rautacioasa si mai vrea sa o si iubesc
la 10.02.2011, 22:26 Gaby mi-a placut varianta asta pentru ca am putut lua spuma. Sincer nu m-am gandit niciodata sa le fierb la inceput (si nici macar nu-s blonda )
la 10.02.2011, 22:27 Medi ... unde are gaby dreptate, are dreptate