Ciorba de perisoare

Postat de postavaru in Ciorbe
9 Feb 2011 | 4477 vizualizari

De data aceasta am incercat varianta Gabitzei, adica sa fierb prima data perisoarele.

Inapoi la reteta

Comentarii (28)

la 10.02.2011, 10:55
Ligia imi place mai mult varianta asta
la 10.02.2011, 10:55
Diana multumesc
la 10.02.2011, 10:55
eu imi pun bors
la 10.02.2011, 10:57
Elena, Diva multumesc
la 10.02.2011, 10:58
mimi si eu le-am fiert tot in supa, doar ca am pus perisoarele la inceput, am luat spuma si apoi am adaugat legumele
la 10.02.2011, 11:33
vezi ce pupacioasa-s ??? ca multumire ptr ciorbita delicata
la 10.02.2011, 11:51
Diana
la 10.02.2011, 21:08
Eu o sa fac tot varianta mea ca doar nu o face Gaby mancare mai buna ca a mea ........................
la 10.02.2011, 21:22
medi, rautacioasa mica ce esti)
la 10.02.2011, 21:23
Ancutzo, fetelor, deci) motivul pt care eu procedez asa , este ca, la fiert, carnea face spuma si prefer s-o curat apoi sa pun legumele
Anca, arata fff bine ciorbita ta
la 10.02.2011, 21:38
nu se poate, Gaby iar calca pe urmele mele si vine si cu explicatii si mai zice ca sunt si rautacioasa si mai vrea sa o si iubesc
la 10.02.2011, 22:26
Gaby mi-a placut varianta asta pentru ca am putut lua spuma. Sincer nu m-am gandit niciodata sa le fierb la inceput (si nici macar nu-s blonda )
la 10.02.2011, 22:27
Medi ... unde are gaby dreptate, are dreptate

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking