Ciorba de perisoare

Postat de postavaru in Ciorbe
9 Feb 2011 | 4497 vizualizari

De data aceasta am incercat varianta Gabitzei, adica sa fierb prima data perisoarele.

Inapoi la reteta

Comentarii (28)

la 09.02.2011, 23:17
foarte buna ..mai ales cu zeama de varza
la 09.02.2011, 23:25
Florina multumesc
la 09.02.2011, 23:36
si eu fierb separat perisoarele...
la 09.02.2011, 23:39
Eu le fierbeam la final. Sincer nu m-a deranjat niciodata, dar am vrut sa incerc si asa. Mi s-a parut ca am gatat mai repede
la 10.02.2011, 00:43
sti ca-mi plac ciorbele da morcovii s-au fiert? si eu pun la sfarsit da numai ardeiul,gogosarul
la 10.02.2011, 00:55
Kamy pai nu i-am pus la sfarsit. Perisoarele au dat numai cateva clocote, pana am luat spuma. Apoi am adaugat legumele.
la 10.02.2011, 01:08
Bunaaa
la 10.02.2011, 01:19
aha...am inteles
la 10.02.2011, 01:38
asa le fac si eu intai perisoarele si apoi restul
la 10.02.2011, 01:39
la 10.02.2011, 09:10
Delicata si fina ciorbita , Ancuto
la 10.02.2011, 09:43
la 10.02.2011, 09:58
la 10.02.2011, 10:47
Eu fierb perisoarele direct in supa si e foarte buna !
la 10.02.2011, 10:54
Nicoleta, Miuta multumesc

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking