Ciorba de perisoare
Postat de postavaru in Ciorbe 9 Feb 2011 | 4497 vizualizari
De data aceasta am incercat varianta Gabitzei, adica sa fierb prima data perisoarele.
Inapoi la reteta
|
Comentarii (28)
la 09.02.2011, 23:17
foarte buna ..mai ales cu zeama de varza
la 09.02.2011, 23:25
Florina multumesc
la 09.02.2011, 23:36
si eu fierb separat perisoarele...
la 09.02.2011, 23:39
Eu le fierbeam la final. Sincer nu m-a deranjat niciodata, dar am vrut sa incerc si asa. Mi s-a parut ca am gatat mai repede
la 10.02.2011, 00:43
sti ca-mi plac ciorbele da morcovii s-au fiert? si eu pun la sfarsit da numai ardeiul,gogosarul
la 10.02.2011, 00:55
Kamy pai nu i-am pus la sfarsit. Perisoarele au dat numai cateva clocote, pana am luat spuma. Apoi am adaugat legumele.
la 10.02.2011, 01:08
Bunaaa
la 10.02.2011, 01:19
aha...am inteles
la 10.02.2011, 01:38
asa le fac si eu intai perisoarele si apoi restul
la 10.02.2011, 09:10
Delicata si fina ciorbita , Ancuto
la 10.02.2011, 09:43
la 10.02.2011, 10:47
Eu fierb perisoarele direct in supa si e foarte buna !
la 10.02.2011, 10:54
Nicoleta, Miuta multumesc
COMENTEAZA