Ciorba de perisoare

Postat de simona72 in Ciorbe
26 Oct 2013 | 8275 vizualizari

Intre ciorbele preferate la mine acasa asta e predominanta si are un loc bine stabilit. Insa cuvantul ciorba ne vine din turca, bors din rusa, supa si crema din franceza, deci nu avem nimic al nostru...asa ca aceste zemuri pe care noi le numim ale noastre sunt de fapt de peste tot si le adaptam in functie de regiune si de obiceiuri...

Inapoi la reteta

Comentarii (25)

la 26.10.2013, 14:33
la 26.10.2013, 14:34
buna ciorba
la 26.10.2013, 14:34
o am si eu in plan pe saptamana viitoare
la 26.10.2013, 14:44
Ce buna este
la 26.10.2013, 14:55
tare buna! uite ca nu stiam chestia cu grisul in perisoare
la 26.10.2013, 15:07
Foarte buna ciorba
la 26.10.2013, 15:07
Foarte buna
la 26.10.2013, 15:15
Multumesc frumoas pt aprecieri!!
la 26.10.2013, 15:21
ce ar merge acuma o ciorbita
la 26.10.2013, 15:22
la 26.10.2013, 15:34
la 26.10.2013, 16:11
foarte buna
la 26.10.2013, 17:07
Tare buna!
la 26.10.2013, 17:59
la 26.10.2013, 18:45
buna tare

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking