Ciorba de perisoare a la grec

Postat de mihaelar63 in Ciorbe
14 Iul 2015 | 24289 vizualizari

Am ajuns la concluzia ca curiozitatea este cea care ma impinge sa fac tot felul de incercari si experimente culinare. De data aceasta am fost curioasa cum ies perisoarele fara ou. M-am inspirat de la chef Horia Varlan. Sa traiesti maestre au iesit perfecte!

Inapoi la reteta

Comentarii (23)

la 14.07.2015, 23:00
Super!
la 15.07.2015, 10:36
ce buna ciorbica
la 24.07.2015, 14:07
ce bunatate...
la 16.12.2015, 16:27
buna ciorbita
la 30.06.2017, 15:23
Cea mai buna ciorba de perisoare preparata de mie !!!
la 30.06.2017, 15:48
Ce bună trebuie să fie! Noi mai punem o lingură de griș în compoziția perișoarelor, iar orezul întotdeauna fiert la jumătate (ca să nu iese perișoarele zbârlite )!
la 30.06.2017, 16:08
Kitz ,am incercat si varianta cu gris si-mi place !!!!Despre orez stiu , dar nu intodeauna am timp s- l fierb > Ai dreptate este cea mai buna metoda de preparare a perisoarelor. Imi place si varianta fara ou preluata de la maestrul Horea Varlan .
la 30.06.2017, 16:34

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking