Ciorba de perisoare cu os de vita la Multicooker

Postat de gurita_ta2005 in Ciorbe
7 Iun 2015 | 5106 vizualizari
Ciorba de perisoare cu os de vita la Multicooker

Ingrediente

  • 1-2 oase de vita
  • 2 fire ceapa verde
  • 1 bucata pastarnac
  • 1/2 ardei kapia
  • 1/2 cutie rosii cuburi
  • patrunjel proaspat
  • vegeta/piper/boia dulce/leustean

Pentru perisoare:

  • 1 tava de carne tocata
  • 1 ceapa mica alba
  • patrunjel proaspat

Mod de preparare

Punem apa in vas,punem oasele de vita,setam la functia Boil si lasam 20 minute sa fiarba.

Se ia spuma,se scot oasele de vita si punem legumele,ardeiul kapia il taiem cuburi,la fel si pastarnacul,iar ceapa verde o taiem rondele.

Formam si perisoarele amestecand,carnea cu ceapa tocata marunt si putin patrunjel proaspat tocat cat mai fin.Amestecam bine,punem putina sare si piper si formam perisoarele pe care le adaugam peste legume si setam la functia Boil pentru circa 40 minute.

Adaugam condimentele,rosiile cuburi din cutie,si luam surplusul de grasime daca este prea mult(se formeaza mai multa grasime de la oasele de vita).

Se mai lasa 5-10 minute la functia Boil dupa care oprim aparatul,punem patrunjelul proaspat tocat marunt si servim ciorba.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de perisoare cu os de vita la Multicooker" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (25)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Ciorba de miel cu sos de rosii

Postat de oanapl

Ciorba de miel cu sos de rosii

Se curăță capul de miel și se spală bine și se pune la fiert în apă sărată cu oțet. Se lasă să dea un clocot și apoi se aruncă apa. Între timp se curăță, se...

Citeste continuarea

Bors de cartofi cu scarita afumata

Postat de merisor67

Bors de cartofi cu scarita afumata

Punem intr-un vas putina apa la fiert, iar cand atinge punctul de fierbere, scufundam sacarita spalata si portionata. O lasam cateva minute sa se opareasca putin, apoi scurgem apa, clatim...

Citeste continuarea

Comentarii

la 07.06.2015, 10:09
Buna!
la 07.06.2015, 10:10
Ai tocat oase si le-ai pus in verisoare?....Vezi sa-mi opresti mie oasele,verisoare nu mananc...
la 07.06.2015, 10:12
andra
la 07.06.2015, 10:13
cleme )
la 07.06.2015, 10:13

Vezi toate comentariile (25)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking