Ciorba de perisoare cu praz, tarhon si smantana
Postat de mihaelar63 in Supe/Ciorbe 14 Apr 2018 | 3561 vizualizari
Ciorba de perisoare se afla in topul preferintelor tuturor. Vorbesc de aceea preparata in casa cu ingrediente proaspete. Nu cred ca poate spune cineva ca nu-i place. Eu cel putin nu am auzit. De data aceasta am inlocuit ceapa cu praz. Imi plac mult perisoarele din piept de pui la care am mai adaugat si putina carne de porc.
Aceasta ciorba este prezentata intr-una din farfuriile ramase de la bunica mea Irina.
"Bunatati de Paste''
Inapoi la reteta
|
Comentarii (18)
la 14.04.2018, 13:43
buna buna
la 14.04.2018, 13:56
Buna ciorbita !!!😚🌹
la 14.04.2018, 14:08
Multumesc , Delia
la 14.04.2018, 14:23
Tare be place cu perisoare ❤
la 14.04.2018, 14:59
Minunata!
la 14.04.2018, 16:19
o portie, te rog!
la 14.04.2018, 16:59
la 14.04.2018, 18:36
la 14.04.2018, 18:50
Imi plac ciorbele cu tarhon!
la 14.04.2018, 19:31
Mihaela, am luat modelul! Când voi găsi praz, ciorbiță din asta am să fac! Deci...favorită!
la 14.04.2018, 20:52
Abia aștept să-mi facă ciorbiță din asta!
la 14.04.2018, 21:37
minunata
la 14.04.2018, 21:53
O ciorbita de perisoare as vrea si eu, ca nu am mancat de mult!
la 14.04.2018, 22:10
Nu cred ca e vreo ciorbapregatita de tine,in afara de cea cu peste,care sa nu imi placa
la 14.04.2018, 22:14
Buna!
COMENTEAZA