Ciorba de perisoare cu zeama de varza murata reteta traditionala
Postat de Ina in Ciorbe 21 Ian 2012 | 28138 vizualizari
Ciorba de perisoare cu zeama de varza murata reteta traditionala este un fel de mancare traditional romanesc, apreciat pentru gustul sau savuros si pentru aroma bogata oferita de varza murata. Aceasta reteta aduce in prim-plan ingrediente simple si autentice, precum carne de vita sau de porc si varza murata, si este un adevarat omagiu adus bucatariei traditionale romanesti.
Inapoi la reteta
|
Comentarii (31)
la 22.01.2012, 09:23
mingiute am facut si eu ieri
la 22.01.2012, 10:24
aici m-ai lovit rau....
imi place la nebunie ciorbita asta...
si la preselectie la Academia lui Horia....cand m-a intrebat Horia ce ciorbita imi place cel mai mult.....asta i-am raspuns....
la 22.01.2012, 10:32
la 22.01.2012, 10:36
ooo da vreau si eu
la 22.01.2012, 11:27
vreau si eu
la 22.01.2012, 11:34
stati frumos la rand, ca primiti . Data viitoare, cand mai fac
)
Acum va servesc cu cate o
la 22.01.2012, 13:48
buna buna
la 22.01.2012, 15:54
in varianta asta nu am mancat dar trebuie sa fie tare buna si asa
la noi se face cu ou si smantana
la 22.01.2012, 18:25
ce-mi plac ciorbele
acrite cu moare....o nebunieeee
la 22.01.2012, 22:38
Ina, esti pe gustul meu! pai credeti ca la sat oamenii acresc cu altceva decat cu zeama de varza!
la 23.01.2012, 05:58
doamne ce bune sunt ciorbele....as manca oricand
la 23.01.2012, 17:25
Mancarea mea preferata ,, CIORBA DE PERISOARE''
la 25.01.2012, 17:05
Ciorbita din asta fac si eu azi, iamiii
la 25.01.2012, 22:08
Ma bucur mult ca va place
COMENTEAZA