Ciorba de perisoare de vita cu tarhon
Postat de mihaelar63 in Ciorbe 19 Ian 2010 | 10019 vizualizari
asa prepar eu ciorba de perisoare
Inapoi la reteta
|
Comentarii (5)
la 20.01.2010, 12:39
imi place tarhonul la nebunie..... eu pun si la ciorba de pui si la aia de fasole...., dar la perisore ...e traznet
la 20.01.2010, 16:37
buna buna si eu pun tarhon... in ciorbe
la 20.01.2010, 20:48
Ce bine arata!! tu ai pus tarhonul in otet? poate ne pui si reteta, pliz|! N-am mancat niciodata cu tarhon si tare mi-ar placea!
la 20.01.2010, 21:49
tarhonul in otet e chiar mai aromat si mai gustos decat cel verde . tarhonul se spala , incearca sa rupi frunzulitele de pe tulpina , le pui in borcan si torni otet peste ele . atat..
tarhonul verde este ,,bio '' din gradina mea .categoric de origine controlata .
la 20.01.2010, 22:13
si maica-mea tot in otet il pune, eu am din pacate doar uscat,,,,la plic.
oana se gasesc de cumparat sa stii la plic e bun, eu folosesc tarhon la ciorbe cu carne si la tocanite (de cartofi de ex) nu concep fara tarhon dar probabil fiindac asa m-am obisnuit, depinde gusturi s-ar putea sa nu va placa daca nu ati mai mancat(mie de ex nu-mi place busuiocul nici mirosul nu-l suport mi se face rau numai de la miros)
COMENTEAZA