Ciorba de perisoare din pui si bacon afumat, dreasa cu smantana si usturoi

Postat de merisor67 in Ciorbe
24 Ian 2016 | 6176 vizualizari

Pornind de la ciorba radauteana, care ne place foarte mult, am adaptat aceasta ciorba de perisoare din piept de pui si bacon afumat, obtinand un gust usor asemanator. Nu am folosit intocmai ingredientele de la cea radauteana, dar rezultatul a fost unul foarte bun. Ne-a placut foarte mult la toti.

Inapoi la reteta

Comentarii (41)

la 25.01.2016, 08:44
O ciorbita tare buna!
la 25.01.2016, 09:50
Buna!
la 25.01.2016, 10:16
Buna tre; sa fi fost
la 25.01.2016, 11:45
foarte buna
la 25.01.2016, 12:40
o ciorbita tare, tare buna!
la 25.01.2016, 23:08
Wow! De senzatie!
la 26.01.2016, 08:14
Multumesc, dragilor!
la 11.02.2016, 13:56
E intr-adevar foarte buna. Eu, pentru mine si ai mei, as face-o cu zeama de varza in loc de saramura de la castraveti. cred ca mi-ar placea mai mult.
la 11.02.2016, 18:00
la 06.01.2020, 19:34
Pfff, ce bunăciune am ratat! :S
la 26.02.2020, 18:56
foarte buna

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking