Ciorba de perisoare din pui si bacon afumat, dreasa cu smantana si usturoi
Postat de merisor67 in Ciorbe 24 Ian 2016 | 6176 vizualizari
Pornind de la ciorba radauteana, care ne place foarte mult, am adaptat aceasta ciorba de perisoare din piept de pui si bacon afumat, obtinand un gust usor asemanator.
Nu am folosit intocmai ingredientele de la cea radauteana, dar rezultatul a fost unul foarte bun.
Ne-a placut foarte mult la toti.
Inapoi la reteta
|
Comentarii (41)
la 25.01.2016, 08:44
O ciorbita tare buna!
la 25.01.2016, 09:50
Buna!
la 25.01.2016, 10:16
Buna tre; sa fi fost
la 25.01.2016, 11:45
foarte buna
la 25.01.2016, 12:40
o ciorbita tare, tare buna!
la 25.01.2016, 23:08
Wow! De senzatie!
la 26.01.2016, 08:14
Multumesc, dragilor!
la 11.02.2016, 13:56
E intr-adevar foarte buna. Eu, pentru mine si ai mei, as face-o cu zeama de varza in loc de saramura de la castraveti. cred ca mi-ar placea mai mult.
la 06.01.2020, 19:34
Pfff, ce bunăciune am ratat! :S
la 26.02.2020, 18:56
foarte buna
COMENTEAZA