Ciorba de perisoare din pui si bacon afumat, dreasa cu smantana si usturoi

Postat de merisor67 in Ciorbe
24 Ian 2016 | 6207 vizualizari

Pornind de la ciorba radauteana, care ne place foarte mult, am adaptat aceasta ciorba de perisoare din piept de pui si bacon afumat, obtinand un gust usor asemanator. Nu am folosit intocmai ingredientele de la cea radauteana, dar rezultatul a fost unul foarte bun. Ne-a placut foarte mult la toti.

Inapoi la reteta

Comentarii (41)

la 24.01.2016, 12:47
ce ciorbitza buna,buna
la 24.01.2016, 12:49
buna buna
la 24.01.2016, 12:52
Foarte buna!
la 24.01.2016, 12:54
Ce ciorbica buna! Ce prezentari frumoase si vasele sunt superbe!
la 24.01.2016, 13:06
Minunata ciorbita
la 24.01.2016, 13:09
O minunatie de ciorbita si cu ardeiul ala rosu...hmmmm
la 24.01.2016, 13:14
minunata este!
la 24.01.2016, 13:18
delicioasa
la 24.01.2016, 13:20
delicioasa!
la 24.01.2016, 13:22
Ardeiul ala rosu l-a papat Adi )
la 24.01.2016, 13:23
Multumesc, dragilor! Chiar a fost o ciorba pe cinste!
la 24.01.2016, 13:30
chiar grozava...bravo
la 24.01.2016, 13:32
la 24.01.2016, 13:33
Usturoiul in ciorba de perisoare e ceva nou pentru mine, dar sunt sigura ca e delicioasa si asa!
la 24.01.2016, 13:38
Mirela, i-a schimbat gustul, noua ne-a placut. Am scris ca am combinat-o cu radauteana

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking