Ciorba de porc cu cartofi acrita cu zeama de varza
Postat de Pungasa_Rogue in Ciorbe 26 Feb 2016 | 4583 vizualizari
Am facut o ciorba foarte buna, pregatita, mai ales, in sezonul rece.
Inapoi la reteta
|
Comentarii (26)
la 26.02.2016, 20:17
Buna tare-i ciorbita ta scumpo!
la 26.02.2016, 20:25
Cu siguranta a iesit o bunatate!
la 26.02.2016, 21:19
Multumesc frumos, dragilor!
la 28.02.2016, 08:34
Sunt foarte recunoscator pentru reteta, dar sunt citeva lucruri mai dificil de inteles-ca de exemplu : "Se pun oasele de porc transate"-cum transati oasele de porc?
Tija de "apio""-ce-i asta?
Apoi : "o mana de ardei tocat de la congelator"...Ardei verde, rosu, iute? Ce inseamna "o mina"; poate dumneavoastra aveti mina mai mica, sau mai mare decit a mea (!?)...
Oricum, multumesc pentru reteta-apreciez contributia dvs. de "bucataras senzational" !...
la 28.02.2016, 08:36
Ca o contributie personala, poate ca un pic de tarhon, nu ar strica !
la 28.02.2016, 18:12
cea mai buna
la 28.02.2016, 22:55
dalexandru:
1) oasele se transeaza/portioneaza cu ajutorul unui fierastrau;
2) ÁPIO s.m. Denumire comercială pentru varietatea de țelină de la care se consumă tulpina groasă, nu rădăcina (Apium graveolens, varietate dulce), din sp. apio;
3) am scris o mana de ardei pt ca doar nu ma apucam sa il cantaresc. Nu am avut proaspat, de aceea am folosit tocat, de la congelator. Il puteti inlocui cu un ardei gras (ce culoare doriti) sau Kapia, normal ca nu ardei iute (altfel muream demult);
4) "Bucataras senzational" este rangul care mi se cuvine datorita numarului de retete postate pe site, nu neaparat a experientei din bucatarie;
5) Daca doriti sa adaugati tarhon, adaugati...fiecare cu gustul lui.
la 02.03.2016, 12:37
tare buna
COMENTEAZA